Wie hard werkt, verdient een goeie bak koffie. En wie zijn klanten liefheeft, serveert koffie die minstens net zo lekker is als thuis. Goede koffie maakt het verschil, daar weten ze bij Bruijns Koffie in Zwaag alles van.

Bruijns Koffie is een jong en dynamisch West-Fries bedrijf, dat kwaliteitskoffie en koffiemachines levert aan bedrijven en instellingen. Van advies en installatie tot koffieleveringen en onderhoud, Bruijns Koffie neemt u alle zorg uit handen. Want waar gewerkt wordt, moet goeie koffie zijn! ‘Koffie speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven’, zegt Jeroen Bruijns, directeur van Bruijns Koffie. ‘Per dag drinken we in Nederland gemiddeld 6,5 miljoen liter koffie, op jaarbasis is dat 150 liter per persoon. We stellen ook steeds hogere eisen aan de kwaliteit van ons kopje koffie. Met ingenieuze koffiemachines tappen we thuis in een handomdraai een lekkere cappuccino of espresso. Een slecht kopje koffie op het werk is dan ook niet meer van deze tijd. Kwaliteitskoffie levert een positieve bijdrage aan het imago van bedrijven en instanties. Goede koffie leidt tot productief en gemotiveerd personeel. Geniale ingevingen, briljante ideeën en succesvolle zakelijke deals, ze ontstaan allemaal bij een goede kop koffie.’

Gratis proefplaatsing
Met de wortels in cateraar Profood is Bruijns Koffie een ervaren, flexibele koffiepartner voor bedrijven en instellingen. Het bedrijf is leverancier van de koffiemachines van het Zwitserse kwaliteitsmerk Jura, het oer-Hollandse Animo en de Duitse degelijkheid van Melitta. En wilt u liever een ander merk? Dan doet Bruijns Koffie niet moeilijk. ‘Wij bekijken samen met de klant welke machine het beste past bij het bedrijf. Dat heeft alles te maken met smaak, gewenste capaciteit, snelheid en kosten per kopje koffie’, stelt Rob Haakman, koffiebaas bij Bruijns Koffie. ‘Wij bieden onze klanten de mogelijkheid van een gratis proefplaatsing. Een maand lang echt lekkere koffie drinken uit een mooie koffiemachine en dan pas beslissen.’ Voor het preventief onderhoud van uw koffiemachine kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Bruijns Koffie informeert u graag over de mogelijkheden. En is er onverhoopt een storing, dan staat Bruijns Koffie binnen hooguit enkele uren bij u voor de deur. Voor een reparatie op locatie of het plaatsen van een vervangend apparaat. Het arbeidsloon en de voorrijdkosten zijn voor rekening van Bruijns Koffie.

Verschillende melanges
Heeft u al een koffiemachine, dan kunt u ook alleen de koffieleveranties laten verzorgen door Bruijns Koffie. Verrassend voordelig en u zit niet vast aan een afnamecontract. Rob Haakman: ‘Over koffiesmaken valt niet te twisten, maar steeds meer mensen zijn het erover eens: er gaat niets boven verse koffiebonen. De koffies van Bruijns Koffie komen uit landen als Brazilië, Costa Rica en Colombia. De smaakverschillen ontstaan door factoren als klimaat, aantal zonuren en mineralen, maar ook door bijvoorbeeld citrusbomen die in de buurt van de koffieplantages groeien. De mooiste smaken uit de verschillende landen komen samen in onze eigen koffieblends. De “Zacht Bruijns” is een milde koffiemelange met karakter. Onze ”Vol Bruijns” melange is een robuuste koffie, geschikt voor de bereiding van normale koffie en espresso. En tot slot “Donker Bruijns”, onze medium dark roast, een lekkere koffieboon voor espresso en alle melkvariaties. Al onze koffies zijn duurzaam, dit sluit aan bij de toenemende bewustwording bij medewerkers en de vraag van de klant naar ethische en verantwoorde producten.’

Gratis Piaggio
Een geslaagd personeelsfeest of een succesvolle open dag, alles begint met een goeie bak koffie. Als gepassioneerd koffiepartner voor werkend West-Friesland draagt Bruijns Koffie daar graag een steentje aan bij. Jeroen Bruijns: ‘Wij beschikken over een eigen Piaggio, waarmee wij een unieke service aanbieden: mobiele koffie op locatie. Helemaal gratis voor onze nieuwe en vaste klanten. In overleg komen wij één of meerdere uurtjes met de Piaggio naar het bedrijf om de koffie te verzorgen. Wij hebben een passie voor kwaliteitskoffie en die delen we graag met onze klanten. Daarom helpen wij hen bij speciale gelegenheden met liefde bij het verzorgen van een gastvrije ontvangst.’ Wilt u weten wat Bruijns Koffie voor u kan betekenen of een proefplaatsing aanvragen?

Kijk op www.bruijnskoffie.nl of bel direct naar 0229 244 775.