Al 73 vooraanstaande bedrijven uit Noord-Holland Noord zijn aangesloten bij Stichting Huis van het Werk. Het is daarmee dé netwerk- en kennisorganisatie voor Noord-Holland Noord als het gaat om de arbeidsmarkt. Samen bieden deze werkgevers werk aan ruim 40.000 mensen. Doe ook mee!

Het Huis van het Werk inspireert, motiveert en activeert werkgevers en professionals op het terrein van personeelszaken (Human Resources Management). Met liefst 35 verschillende bijeenkomsten per jaar en topevenementen rond een altijd actueel HR-thema. Kleinschaliger en meer gericht op de directie van organisaties zijn de boardroomsessies. Voor elk wat wils.

Netwerken dé basis voor samenwerking

Netwerken is nog altijd dé basis voor het aangaan van partnerschappen en samenwerking. Leerlingen die stage lopen, kunnen op die manier bijvoorbeeld makkelijker doorstromen naar een baan binnen het netwerk. Uitdagingen van het bedrijfsleven stellen we aan de orde bij overheden, het onderwijs, UWV en het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid.

Levenslang ontwikkelen

Werkgevers moeten harder knokken dan ooit om personeel naar binnen te halen en te behouden. De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot. Zij moeten zich daarom ingrijpend aanpassen, ook als ze mensen werven. Met een uitnodiging om een sollicitatiebrief te schrijven en een CV mee te sturen, kom je er niet meer. Wat dan wel werkt, leer je bij het Huis van het Werk. Huis van het Werk ondersteunt werkgevers zichzelf aantrekkelijker te maken voor hun huidige en toekomstige medewerkers.

Ga naar onze academie

Onder het kopje ‘Academie’ vindt u op onze website een uitgebreid programma-aanbod dat in het teken staat ‘Leven Lang Ontwikkelen’ waarmee werkgevers hun werknemers beter kunnen boeien, binden en behouden. Het aanbod is ook gericht op werknemers die willen blijven werken aan hun ontwikkeling.

Leren, actueel blijven, samenwerken en wat zijn uw redenen om mee te doen? Sluit u vandaag nog aan via: www.huisvanhetwerk.nl! Want samenwerken werkt!

Huis van het Werk, 072-2340433, info@huisvanhetwerk.nl

www.huisvanhetwerk.nl