Als afsluiting van de Maand van het Werk vindt op 29 oktober aanstaande in Schouwburg Het Park in Hoorn Het Grootste Werkfestival plaats. De nieuwe editie van Westfriese Zaken komt uit op 21 september. Een perfect moment dus om het thema Werk centraal te stellen en het programma van Het Grootste Werkfestival bekend te maken!

Oktober is de Maand van het Werk. Een maand die in het teken staat van een zoektocht naar inspiratie om regionale vraagstukken van de arbeidsmarkt gezamenlijk aan te pakken.

Op de korte en de lange termijn verdwijnen er functies, maar er komen ook weer nieuwe bij. Wat betekent dat voor jouw bedrijf? Welke nieuwe inzichten zijn er over de arbeidsmarkt? Hoe pak je de invulling van vacatures aan? Hoe blijf je aantrekkelijk voor kandidaten en waar haal je die eigenlijk vandaan? Heb jij een creatieve oplossing om tekorten aan te pakken? Welke projecten zijn voor de arbeidsmarkt van belang en kunnen als voorbeeld dienen voor een succesvolle samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs?

Westfriese Zaken is op zoek naar bedrijven, opleiders en overheden die antwoord geven op alle vragen die ontstaan naar aanleiding van actuele en toekomstige veranderingen op de arbeidsmarkt.

Heb je nieuws over dit thema en wil je hier graag promotie aan geven? Dat kan bijvoorbeeld met een advertentie of advertorial/artikel.

Wij horen het graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

media@indrukmakers.nl

0229-206466