HOORN – De zon laat zich steeds meer zien en we hebben al een paar prachtige dagen achter de rug. Kortom, het voorjaar doet steeds meer zijn intrede. Reden genoeg voor EP:Beerepoot om weer groots uit te pakken met de grootste electronicabeurs van Noord-Holland: De Voorjaarsbeurs.

Tijdens de beurs kunnen consumenten, middels productdemonstraties de producten van EP:Beerepoot optimaal beleven. Diverse topmerken als Kärcher, Philips, Lampe Berger en Nespresso laten de consument kennismaken met de nieuwste producten. Tijdens de beurs zijn er elke dag diverse demonstraties en ervaren verkoopadviseurs in de buurt om alles te vertellen over de producten.

Elektrostylist
Sinds kort heeft EP:Beerepoot haar service uitgebreid met twee Elektrostylisten. Samen met de elektrostylisten kan, middels een bouwtekening, een electronicaplan worden opgesteld. Door vooraf goed na te denken over zo’n plan kunnen veel kosten worden bespaard.

Gratis B-bag
Bij EP:Beerepoot beginnen ze het voorjaar graag feestelijk, daarom krijgen consumenten bij geselecteerde producten een mooie B-bag cadeau. Deze prachtige zitzakken zijn ware designmeubels. Heerlijk wegzakken in de tuin met een goed boek, laat het voorjaar maar komen!