Regio Westfriesland is op 9 en 10 juni 2020 gastheer van het VNG Jaarcongres. Een onderdeel van het congres is een diner op dinsdag 9 juni 2020. De regio zet hiervoor een aanbesteding uit. De regio zoekt een ondernemer die een Westfries diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een succes kan maken.

Opdracht

Voor de organisatie van het diner doet regio Westfriesland een beroep op een gedreven, ervaren ondernemer. De opdracht betreft het bereiden en serveren van een origineel, Westfries diner aan 1600 gasten. Ondernemers lezen alles over een informatiebijeenkomst op 9 december, de opdracht, aanbesteding en inschrijving via de website https://regiowestfriesland.nl/vngdiner.  

Diner

Het diner vindt plaats in Hoorn. De gasten moeten tijdens het diner Westfriesland proeven en beleven. Zowel de smaak als de presentatie moeten van hoge kwaliteit zijn. Wat is nog meer belangrijk in deze opdracht? De samenwerking met andere Westfriese organisaties en het werken met Westfriese producten. Het diner moet daarnaast goed georganiseerd worden.

Dineren in de stad

Het VNG Jaarcongres is het jaarlijkse, meerdaagse congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).Er komen ruim 2500 bestuurders op af. Het diner dat wordt georganiseerd is voor 1600 gasten. De overige 1000 congresbezoekers dineren zelfstandig op een andere plek in de stad of regio. De Westfriese horeca kan rekenen op volle restaurants en een drukke dinsdagavond.

Regio Westfriesland

Regio Westfriesland is een samenwerkingsverband van zeven gemeenten in West-Friesland. Het gebied omvat de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. Tijdens het congres zien, horen, voelen, proeven en beleven de gasten onze regio. Op die manier maken ze kennis met het échte Westfriesland.