REGIO – De afgelopen twee jaar is er ervaring opgedaan met groepsaankopen van zonnepanelen via een veiling onder de titel SamenZonneEnergie, opgezet door iChoosr. Dit najaar houdt iChoosr een vierde veiling in de zes Westfriese gemeenten (Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, Hoorn, Opmeer en Drechterland). De gemeenten organiseren op vrijdag 22 augustus speciaal voor de regionale installateurs en leveranciers van zonnepanelen een informatiebijeenkomst.

Tijdens de informatiebijeenkomst is iChoosr aanwezig om de marktpartijen te informeren hoe ze zich kunnen voorbereiden op de komende veiling. Er wordt ingegaan op hoe de inkoop/aanbesteding binnen de veiling werkt, welke voorwaarden gelden en hoe je je kunt inschrijven. Na de presentatie is er ruimte voor vragen.

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Medemblik (Dick Ketlaan 21, Wognum) op vrijdag 22 augustus van 9.30 tot 11.00 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan miranda.laan@medemblik.nl onder vermelding ‘Professionals zonnepanelen bijeenkomst 22 augustus’.