ZWAAG – De Band Uitzendbureau heeft het bedrag wat gewoonlijk besteed werd aan kerstpakketten, dit jaar gedoneerd aan Cliniclowns en Inloophuis Medemblik, een ontzettend mooi gebaar.

‘Nadat in december 2011 plotseling leukemie werd geconstateerd bij mijn neefje Djibo, volgde een moeilijk jaar met zware behandelingen en een beenmergtransplantatie. Als familie hebben wij mogen ervaren dat er personen en instanties zijn die kinderen met kanker en de familie tot grote steun zijn. We hebben ontzettend veel steun gehad aan Cliniclows en ook aan het Inloophuis Medemblik. Hier konden wij altijd terecht voor een praatje, ‘vertelt Duncan Renses van De Band Uitzendbureau.

‘Ook het personeel was enthousiast over de donatie. Ze deden liever iets waar iedereen wat aan heeft, dan een kerstpakket voor zichzelf. Één op de drie personen krijgt te maken met deze ziekte, het initiatief werd dan ook erg gewaardeerd.’

Op zaterdag 4 januari werden de donaties symbolisch overhandigd aan Tom en Tonia van der Wal van het Inloophuis Medemblik.