HOORN – Van ondernemers en medewerkers die ICT als verantwoordelijkheid hebben, wordt tegenwoordig verwacht dat zij kennis hebben van allerlei onderwerpen, zoals beveiliging van computers, servers en andere ICT gerelateerde zaken. In de praktijk blijkt dat de gemiddelde ondernemer of medewerker niet op de hoogte is van de actuele dreigingen en het beschermen hiertegen. Voor deze groep mensen, organiseert Beerepoot Automatisering een aantal ontbijtsessies met als thema ‘’Digitale criminaliteit, wat doe ik er tegen?’’

Kleinschalig, interactief en persoonlijk
De sessie wordt kleinschalig en interactief opgezet waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. In tegenstelling tot veel sessies rondom dit onderwerp wordt er niet uitgebreid ingegaan op de oorzaken maar voornamelijk op de gevolgen, en bovenal de middelen om minder aantrekkelijk te zijn voor de steeds groter wordende groep cybercriminelen en deze explosief toenemende vorm van criminaliteit. In slechts 1,5 uur tijd laat Beerepoot Automatisering zien wat u kunt doen om niet of minder snel op de lijst met slachtoffers te komen.

De volgende onderwerpen worden behandeld en per onderwerp worden tips en adviezen gegeven welke eenvoudig toepasbaar:
•Dreigingen via e-mail (SPAM, Phishing & Malware)
•Digitale gijzeling (Ransomware)
•Verlies van data en/of persoonsgegevens
•Verdachte situaties, hoe herken ik ze?
•Wat is nu eigenlijk een goed wachtwoord?
•Het belang van bijgewerkte systemen
•Ook Apple producten vormen een risico
•Wat zijn de risico’s van mobiele apparaten?

Tot slot: indien er andere onderwerpen rondom beveiliging zijn, waarover u graag meer wilt weten, laat het Beerepoot Automatisering weten via een e-mail. Mogelijk kunnen zij uw onderwerp behandelen in de sessie.

Datum
Donderdag 29 november, 8:30 uur
Donderdag 01 december 2016, 08:30 uur

Locatie
Beerepoot Automatisering B.V.
Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV Hoorn

Doelgroep
Directeuren, eigenaren en medewerkers die eindverantwoordelijk zijn voor ICT en beveiliging.

Aanmelden
www.bpaz.nl