De 18e editie van Koppie doen! staat in het teken van ‘Cybercriminaliteit’.

Xander Koppelmans is succesvol ondernemer en heeft in 25 jaar een mooi communicatiebedrijf opgebouwd. Na een desastreuze computer hack wordt alles anders… Meer dan 50% van de ondernemers, van ZZP’er tot grootbedrijf, hebben al te maken gehad met Cybercrime, maar bijna niemand durft er open over te spreken. Hij doet dat wel en met een aangrijpend verhaal dat elke ondernemer in het hart raakt.

Tijdens Koppie doen! op 7 november a.s. bij de winnaar van het Ondernemersgala 2023 – Van Stralen de Vries, vertelt Xander Koppelmans zijn verhaal. Daarnaast worden ervaringen interactief met elkaar gedeeld en tijdens de avond wordt informatie en tips gegeven wat je zelf hieraan kunt doen. Dit mag je niet missen!

Xander Koppelmans heeft in 25 jaar een gezond en succesvol communicatiebedrijf opgebouwd.

Zijn bedrijf levert grafisch werk, video,  fotografie en strategisch advies aan onder andere de rijksoverheid, Danone, Nutricia, De STER, Albert Heijn, gemeenten en provincies. Het bedrijf is gezond, goed georganiseerd, geautomatiseerd en beveiligd en viert met het personeel dat jaar haar 25-jarig bestaan. Dan wordt het bedrijf op een donderdagmorgen toch onverwacht gehackt. Niemand is overstuur, want het bedrijf is immers goed georganiseerd, maar toch loopt het heel anders…  

 Wat is er gebeurd en hoe had het voorkomen kunnen worden? Zijn er fouten gemaakt die u zeker niet maakt? Een aangrijpend kwetsbaar verhaal dat open en eerlijk aan u laat zien wat cybercriminaliteit met u en uw bedrijf kan doen.

Gastheer van deze editie is de winnaar van het Westfries Ondernemersgala – VSDV Transport. U bent van harte welkom op de locatie in Zwaag aan De Marowijne 2

Programma dinsdag 7 november 2023

19.30 uur   Inloop met Koppie doen!
20.00 uur   Welkom
20.05 uur   Het verhaal van VSDV Transport
20.30 uur   Interactieve presentatie ‘Cybercriminaliteit’
21.30 uur   Afsluiting en aansluitend informeel netwerken

Aanmelden

‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van de Rabobank. Aanmelden via info@koppiedoen.biz.

Wij willen je uitnodigen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom!

Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.