Alle beslissingen die je neemt, alle keuzes die je maakt, alle acties die je uitvoert en de manier waarop je dingen uitvoert, ontstaan uit de gedachten die je hebt! Je kunt daarom zeggen dat je gedachten een enorme invloed hebben op de resultaten die je bereikt! Je gedachten hebben invloed op het aantal opdrachten dat je krijgt, de omzet, op je medewerkers en je klanten enz. Je gedachten zijn je enige beperking! Tijdens Koppie doen! op 19 april 2023 in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof, vertelt Rob Wuijster er alles over.

Gastheer Ondernemers Vereniging Wervershoof (OVW) Op 19 april a.s. houden zij ‘hun’ editie van Koppie doen! in Café Restaurant ‘t Fortuin. In deze locatie ontvangen zij ondernemend Westfriesland met een koppie en een inspirerende spreker in de persoon van Rob Wuijster. Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en mental coach in de topsport.

Gedachten zijn krachten

Rob laat je ervaren dat de gedachten die je hebt een grote invloed op het resultaat hebben. Wil je een ander resultaat? Denk dan net even anders! Rob reikt meerdere manieren aan om zelf je eigen gedachten te beïnvloeden waardoor je net even anders gaat handelen, waardoor je een ander resultaat krijgt! Hierdoor kun je je doelen bereiken, je dromen verwezenlijken, moeilijkheden oplossen en uitdagingen aangaan! ‘’Our thoughts and imagination are the only real limits to our possibilities.’’

Aan het einde van de presentatie heb je:

  • Inzicht gekregen in de kracht van je gedachten
  • Concrete technieken gekregen om je eigen gedachten bewust gunstig te beïnvloeden waardoor je betere resultaten krijgt
  • Mogelijkheden gekregen om het gedrag van anderen bewust gunstig te beïnvloeden.

Na afloop is er traditioneel gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een drankje. En wellicht ga je ook met een paar nieuwe contacten naar huis.

Programma

Datum: woensdag 19 april 2023

19.30 uur Inloop met koppie doen!
20.00 uur Welkom
20.05 uur Het verhaal van Café Restaurant ’t Fortuin door Frank Bot
20.30 uur Gedachten zijn krachten
21.30 uur Afsluiting en aansluitend informeel netwerken

Locatie: Café Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, Wervershoof

Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van de Rabobank. Wij willen je uitnodigen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom! Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.+

westfriesebedrijvengroep.nl/agenda/koppie-doen-2