Bij Tour2Day te Zwaag kunnen liefhebbers van de regio meer ontdekken van het mooie West-Friesland. Onze regio heeft toeristen en bezoekers veel te bieden. Het concept van Tour2Day is dat deelnemers op pad gaan voor een dagtour of een uitstapje zonder te weten waar ze precies naartoe gaan. Het precieze programma blijft altijd een verrassing. Dat kan van alles zijn zoals leuke activiteiten in verschillende dorpen of steden.

De deelnemers kunnen kiezen uit diverse opties. Zo kunnen zij in een bus stappen samen met mede-avonturiers of kunnen zij deze dag zelfstandig uitvoeren door middel van een app die de deelnemers naar de juiste locaties zal sturen.

Vorig jaar hebben wij een super start gehad en hebben we vele bekende en minder bekende plekken in West-Friesland bezocht.  Nu zijn wij weer begonnen met de voorbereidingen voor het aankomende seizoen en zoeken we weer verrassende plekken en activiteiten in de regio.

Weet u nog een bijzondere locatie die wij echt niet kunnen overslaan? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! www.tour2day.nl