Heb je het al gehoord?! Op 8 januari heeft de splinternieuwe Haai Society op het Visserseiland van Hoorn haar deuren geopend. Jouw nieuwe huiskamer om elk moment van de dag te genieten: voor ontbijt, koffie met zoet, lunch, een haai-tea/wine of borrel in de middag en daghap of diner in de avond. Om deze opening feestelijk te vieren, komt The Haai Society met een aantal heerlijke openingsacties!

Gratis taart voor bij de koffie of thee

Kom jij een kop koffie of theedrinken? Dan heb je geluk deze maand! In de maand januari kun je bij The Haai Society namelijk dagelijks opwarmen met een kop koffie of thee en een gratis huisgemaakt taartje.

Op de menukaart

Voor wie The Haai Society nog niet kent: dit wordt jouw nieuwe huiskamer in de stad! Aan het Visserseiland 214, in het oude pand van restaurant Zuid, kun je vanaf 8 januari genieten van een uitgebreide ontbijt-, lunch-, borrel- en dinerkaart.

Probeer bijvoorbeeld eens de geliefde ontbijtplank, met een heerlijk vers croissantje, jam, koffie of thee en verse jus. Neem een heerlijk broodje met uitzicht op het Markermeer, probeer de vandaag-blijf-ik-binnen-thee en kies er een taartje bij uit het grote aanbod (van huisgemaakte worteltaart tot cheesecake).

Meer trek? Op de menukaart staan onder meer sandwiches, soepen, een daghap of een 3 gangen menu. Een haai tea of haai wine behoort ook tot de mogelijkheden!

Over The Haai Society

The Haai Society is dé plek waar je vijf dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, eerste koffie van de dag, taart, lunch en de namiddag en avond! Een huiskamer in de stad, waar je heen gaat voor verse, authentieke en veelal biologische, eerlijke en duurzame producten. The Haai Society is graag open, eerlijk, zorgzaam en transparant over haar producten en naar haar klanten toe.

Je broodje en koffie worden dus bereid waar je bij staat. Maar neem gerust vast plaats aan het raam en geniet van de rust en ruimte van de voormalige Zuiderzee. Of zak weg in de loungestoelen met een goed boek en een kop cappuccino. Speel een spelletje aan de leestafel of klets uitgebreid bij op de banken terwijl jullie lunch zorgvuldig wordt samengesteld.

The Haai Society is tijdens de wintertijd geopend op woensdag t/m zondag van 09:00 tot 21:00 uur.

www.thehaaisociety.nl