Overweegt u een bedrijfspand te kopen of verkopen? Of heeft u een onafhankelijk taxatierapport nodig voor de financiering van bedrijfsonroerend goed? Dan bent u bij Sterk in Taxaties aan het juiste adres! Gecertificeerd taxateur Joeri Kasper heeft jarenlange ervaring in het vak en is in het bezit van de nodige kennis van de regionale bedrijfsmarkt.

Na jarenlang in dienst te zijn geweest als makelaar/taxateur bij een regionaal makelaarskantoor werd het tijd voor Joeri Kasper om zich verder te specialiseren en zo richtte hij eerder dit jaar zijn full-service taxatiekantoor Sterk in Taxaties op. Joeri vertelt: ‘Ik verzorg vakkundige taxatierapporten voor zakelijk vastgoed in de regio’s West-Friesland en Flevoland volgens de Europese richtlijnen. Omdat ik mij heb gespecialiseerd in de functie van taxateur kan ik ondernemers snel, flexibel en persoonlijk van dienst zijn. Ze hebben altijd te maken met een vast contactpersoon. En heel belangrijk, alle taxaties worden verricht volgens de laatste richtlijnen van het NRVT, TMI en Europese taxatiestandaarden (EVS) van het TEGoVA (The European Group of Valuer Assocations). Als één van de honderd taxateurs in Nederland mag ik de titel ‘Recognised European Valuer’ dragen, wat eigenlijk wil zeggen dat de klant verzekerd is van een ervaren en gekwalificeerde taxateur. Bedrijven krijgen gegarandeerd een onafhankelijk taxatierapport voor de financiering, aankoop of verkoop van een bedrijfspand, kantoor, winkel of maatschappelijk vastgoed.’

Beleggingswoningen

Joeri vervolgt: ‘Naast taxaties van zakelijk vastgoed kunnen ondernemers ook bij mij terecht voor het taxeren van beleggingswoningen. Door de lage rentestanden kan het voor bedrijven aantrekkelijk zijn om te investeren in onroerend goed. Woningen die ondernemers op het oog hebben als belegging kunnen door mij worden getaxeerd voor een financieringstraject. Er wordt daarbij uiteraard ook rekening gehouden met het Woningwaarderingsstelsel en eventueel een uitpondscenario.

Kijk voor meer informatie op www.sterkintaxaties.nl.

Bron: Westfriese Zaken editie 6 2019