Dat de belangen van West-Friesland in de Provinciale Staten van Noord-Holland hoog op de prioriteitenlijst moeten komen te staan, daar is praktisch eenieder in deze regio het mee eens. Juist daarom is het belangrijk om de stem van de ondernemer te laten horen tijdens het Ondernemersdebat Westfriesland. Het debat vindt plaats op 5 maart 2019 in Hoorn. Juist belangrijke onderwerpen die in Westfriesland actueel zijn spelen een hoofdrol in het Ondernemersdebat Westfriesland in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen. U komt toch ook? De lijstrekkers van de politieke partijen in Provinciale Staten zijn er in ieder geval!

Zo zijn de speerpunten Arbeidsmarkt, Woningbouw, Toerisme, Zorg en Bereikbaarheid onderwerp van gesprek in het debat dat plaatsvindt op SG Newton in Hoorn. Met de ambitie “Amsterdam First, West-Friesland second”  van de Westfriese Bedrijven Groep in de achterzak zal presentator Robert-Jan Knook zowel politici als ondernemers met elkaar in debat laten gaan.

Er zal in debatvorm worden gediscussieerd maar ook zal er interactie met de zaal zijn. Deelname en aanwezigheid tijdens deze avond is geheel kosteloos. Dit komt mede door de bijdragen van de Rabobank, de WBG en Ondernemersclub Westfriesland. Van de gastvrijheid van SG Newton werd door de organisatoren Rob van Loon en Robert-Jan Knook vanuit Ondernemend Westfriesland dankbaar gebruik gemaakt.

Er wordt zaalbreed met elkaar gediscussieerd maar Robert-Jan zal ook inzetten op de stem van het publiek. Daarom is uw komst van groot belang tijdens deze avond als u van mening bent dat Westfriesland op vele fronten nog beter op de kaart gezet moet worden. De politiek zal breed vertegenwoordigd zijn. Zowel lokale politici, lijsttrekkers van gemeenteraden en PS maar ook bestuurders van belangenorganisaties zijn aanwezig.

Aanmelden

Het Ondernemersdebat West-Friesland in het kader van de Provinciale Statenverkiezing begint op dinsdagavond 5 maart a.s. om 19.00 uur. Toegang is gratis. Aanmelden? Kijk op www.ondernemendwestfriesland.nl

Ondernemend West-Friesland

Ondernemend West-Friesland is het platform voor ondernemende West-Friezen. Ondernemers Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (Events Holland) geloven dat het delen van kennis ondernemers sterker maakt. Vanuit dit concept organiseren zij regelmatig netwerkevents met interessante sprekers op inspirerende locaties.