WOGNUM – De Scholtens Groep viert vandaag haar 77-jarig jubileum. Drie generaties zetten zich al jaren met passie in voor het familiebedrijf. De Scholtens Groep vierde het 77-jarig bestaan met haar medewerkers.

Op dit moment is Guido Scholtens algemeen directeur van de Scholtens Groep. In 1937 richtte zijn opa, Geert Scholtens, het bedrijf op. ‘Door hard te werken wist hij de basis te leggen,’ schrijft Guido Scholtens op de website. In 1955 stapt Jan, de zoon van Geert, in het bedrijf en een paar jaar later Piet Hein.

‘Volgende hoofdstuk in een groot boek’
In 1995 nam de Scholtens Groep aannemersbedrijf De Gier B.V. uit De Meern en De Gier Projecten B.V. uit Cothen over. Op deze manier wilde het bedrijf een grotere bouwproductie verkrijgen in het midden van het land. In 1996 stapt Guido, de zoon van Jan, in het bedrijf. In 1998 groeit hij door tot adjunct-directeur en sinds 2003 is hij algemeen directeur. ‘Het voelt alsof ik de volgende hoofdstukken mag schrijven in een groot boek,’ aldus Guido.

‘Trots op ons bedrijf en onze medewerkers’
Vandaag sneed Guido Scholtens in bijzijn van medewerkers en familieleden de jubileumtaart aan. ‘We zijn 77 jaar oud en dragen wijsheid met ons mee en we voelen ons jong om met de veranderende maatschappij mee te groeien. Ik ben trots op ons bedrijf en onze medewerkers. We kunnen vieren dat we al 77 jaar een solide familiebedrijf zijn. Ik spreek de wens uit dat de economie net als de natuur in het voorjaar weer langzaam tot groei en bloei mag komen,’ aldus Guido Scholtens.

 

Viert jouw bedrijf of één van je medewerkers een jubileum? Laat het ons weten via info@westfriesezaken.nl.