Ik reis met je mee (ook in  Coronatijd)

Ik ben Petra Haisma en mijn missie is om iedereen onbezorgd de wereld te laten zien. Ik werk al meer dan 20 jaar in de reiswereld. Ik ben een Personal Assistant for Travel voor zowel zakelijke als vakantiereizigers, maar ook voor bijzondere evenementen draai ik mijn hand niet om.

Vanaf afgelopen maart ziet onze wereld er heel anders uit. In het begin heb ik nog ontzettend veel mensen (oude en nieuwe klanten) geholpen om thuis te komen, terwijl luchthavens op slot gingen en vliegtuigen aan de grond bleven. Daarna is het helaas steeds rustiger geworden.

Sinds september heb ik een tijdelijk baan als Bron en Contactonderzoeker voor de GGD. Een heel bijzondere baan die goed bij mij past, ook hier moet ik snel kunnen schakelen en probleem oplossend werken. En natuurlijk is het heel fijn om zo een klein beetje het omzetverlies van bijna 80% op te kunnen vangen.

Maar mijn missie is onveranderd, nog steeds wil ik iedereen onbezorgd de wereld laten zien, dit houdt nu alleen in, dat ik op de hoogte ben van alle corona regels die per land gelden en wat nodig is om te kunnen reizen. Reizen voor plezier en reizen die noodzakelijk zijn kunnen dus nog steeds elke dag worden geboekt!

En ondertussen is het dan het heel fijn dat ik daarnaast de GGD mag helpen met het Bron en Contactonderzoek en dus ook onderdeel van de oplossing ben!