ZWAAG – Package Deal Logistics is een betrouwbare partner binnen de logistieke branche. Eigenaar Melvin Paal begon zijn carrière als brommerkoerier en heeft sinds die tijd niet meer buiten de branche van logistiek gewerkt. Het afgelopen jaar startte hij zelfs zijn eigen onderneming. En met succes, want zijn bedrijf Package Deal Logistics maakte, mede dankzij het live gaan van de website, een vliegende start!

Na functies als planner, logistiek manager, accountmanager en key-accountmanager bij een internationaal koeriersbedrijf begon het bij Melvin toch te kriebelen om een eigen bedrijf te beginnen. Ruim een jaar geleden kocht Melvin zijn eerste bedrijfswagen en startte hij als subcontractor. En met succes: zijn werkwijze en enthousiasme brachten hem zo ver dat hij op dit moment al meerdere medewerkers in dienst heeft. Ook de vernieuwde website draagt bij aan een vliegende start. Inmiddels draagt Package Deal Logistics zorg voor een correcte verzending van pakketten binnen Nederland, in Europa én Wereldwijd.

Het bedrijf biedt nu een gratis adviesgesprek aan omtrent het logistieke proces binnen jouw onderneming. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website: http://pdlogistics.nl.