Vanwege de overweldigende belangstelling was het ontbijt, op de Dag van de Ondernemer, van het stadhuis verplaatst naar het Van der Valk hotel. Diverse soorten ondernemers waren aanwezig, van transportbedrijf tot loopbaancoach.

Waardering

´Met deze bijeenkomst willen we onze waardering tonen voor de hardwerkende ondernemers in onze gemeente´, zegt wethouder Ben Tap van economische zaken. ‘Wij willen dat Hoorn een aantrekkelijke gemeente is voor ondernemers en faciliteren ondernemerschap. Het feit dat ruim twee honderd ondernemers komen, toont aan dat Hoorn economisch bloeit en er behoefte is om met elkaar te netwerken.’
Het ontbijt werd voorafgegaan door presentaties van ING-econoom Rico Luman en retailkenner Harry Bijl. De gemeente Hoorn is van plan vaker netwerkactiviteiten voor ondernemers te organiseren.

Verloting

Ondernemers lieten massaal hun visitekaartje achter in een kom, waar een verloting uit werd gehouden. Jurriën Hoffer van Optisport won een hotelovernachting voor twee met ontbijt bij Hotel Hoorn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ondernemen in Hoorn? Neem contact op met onze accountmanagers. Zij helpen u op weg als het gaat om starten, vestigen en uitbreiden van uw bedrijf. Ook loodsen zij u als dat nodig is, door de procedures van de benodigde vergunningen. Begeleiding en advisering van een accountmanager is vrijblijvend en kosteloos.

Accountmanager kantoren en bedrijven
Nico Meester, 06-55102271 of e-mail n.meester@hoorn.nl

Accountmanager detailhandel
Geert Koolen, 06-50518107 of e-mail g.koolen@hoorn.nl

Accountmanager horeca
Fatina van het Kaar-Kasmi, 06-21831503 of e-mail horeca@hoorn.nl

Accountmanager toerisme/Leisure
Jos van Putten, 06-46424016 of e-mail j.van.putten@hoorn.nl

Bron: Westfriese Zaken