Je hebt een accountant nodig voor ondersteuning in de financiële bedrijfsvoering. Onze taak is om jou hierin inzicht en advies te geven. Dat doen wij met veel enthousiasme, en natuurlijk onze kennis. Daar worden wij elke vijf jaar op getoetst door de beroepsgroep.

Vinden wij prima, want wij laten graag zien dat we aan alle eisen voldoen met onze eigen werkwijze. Waarbij de klantgerichte benadering én optimaal gebruik van automatisering hand in hand gaan. Wij zetten 100 procent in op samenwerking en goede communicatie. En jij?

En ja, we zijn wederom zeer recent geslaagd voor het keurmerk van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountancy. Maar genoeg daarover. We verdiepen ons liever in jou als ondernemer, of je nu ZZP’er bent of een B.V. runt. We bieden meerdere uitgebreide pakketten en extra diensten, die we op maat met jou afstemmen.

Vragen? Of wil je je wensen persoonlijk toelichten? Dat kan altijd! Je kunt ons telefonisch bereiken op 0229 – 280 080 of kijk op www.accountantvast.nl voor een indruk.