REGIO – Dinsdag 19 mei vindt wederom het drukbezochte netwerkevent ‘Koppie Doen!’ plaats. Deze keer heeft ‘Koppie Doen!’ een sportief tintje met het thema: ‘Ondernemen is sport, sport is ondernemen’. Deze editie draait alles om sportief ondernemen. Gastspreker is gepassioneerd ondernemer én Nederlands beste scheidsrechter Björn Kuipers.

Bij een sportief thema hoort een sportieve omgeving. Dit keer vindt ‘Koppie Doen!’ plaats in voetbalcomplex S.V. De Valken in hem. Björn Kuipers geeft tijdens het netwerkevent een kijkje in zijn leven. Hij heeft zijn passies ondernemen en ’topscheidsrechter zijn’ op een unieke manier gecombineerd. Björn verbindt en brengt mensen écht met elkaar in contact. Samenwerken, verbinden en ondernemen dat is waar hij voor staat! Uiteraard worden de deelnemers aansluitend met een sportieve knipoog uitgedaagd om met elkaar in contact te komen. Eén ding is zeker: het wordt een gezellige en inspirerende avond bij S.V. De Valken. Ruim 155 West-Friese ondernemers hebben zich inmiddels al aangemeld.

Koppie Doen!
‘Koppie Doen!’ wordt georganiseerd door de Ondernemers Club Westfriesland (OCW), de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Rabobank West-Friesland en heeft een interactief programma waarbij ondernemers op verrassende wijze worden aangemoedigd met elkaar in gesprek te gaan. Nieuwe contacten opdoen is precies waar ‘Koppie Doen!’ om draait: ondernemers verbinden en stimuleren meer rendement te halen uit netwerken.

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie op: www.ocwestfriesland.nl of www.westfriesebedrijvengroep.nl.