In de razendsnel veranderende wereld van vandaag geldt meer dan ooit de uitspraak: “Data is het nieuwe goud.” Als ondernemer, manager of beslisser binnen een IT-afdeling begrijpt u ongetwijfeld de waarde die data kan toevoegen aan uw bedrijf. Maar hoe kunt u het volledige potentieel van data benutten en uw organisatie naar een hoger niveau tillen? Of heeft u ambities om met data te gaan werken maar weet nog niet precies hoe? Dan kan de IT Academy en haar HBO data science studenten u wellicht een duwtje in de rug geven.

De missie van de IT Academy is duidelijk: het verbinden van IT-onder wijs met het bedrijfsleven en het boeien en binden van talent aan onze regio. De academy heeft dan ook de afgelopen 2,5 jaar 350 IT studenten in verschillende werkvormen aan werkervaring geholpen. Denk aan een Deep Dives op software projecten, een heus cyber security lesprogramma of een IT-managementcasus.

De ambitie om met data te gaan werken is één, maar bij de meeste bedrijven is het managen van data -nog- niet optimaal ingericht. Dit is waar onze HBO Data Science studenten in beeld komen. Ze zijn de pioniers van de toekomst, gewapend met de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van data-analyse, machine learning en artificial intelligence. Ze staan te popelen om deze kennis in de praktijk toe te passen, en uw bedrijf kan daarvan profiteren.

Voor de periode april – juni van dit schooljaar heeft IT Academy WF samen met Inholland Applied Mathematics dan ook een strak programma in elkaar gezet waarbij de studenten u ondersteunen bij de eerste stappen. Een samenwerking waarbij de effort en begeleiding van uw onderneming of afdeling is te overzien. Gedurende een periode van zeven tot tien weken gaat een groep studenten minimaal 100 uur aan de slag met uw vraag. Voorwaarde is dat uw data goed bereikbaar is. Dus bijvoorbeeld in Excel, .csv, .json xml of relationele databases. Uw begeleiding bestaat uit het formuleren van de casus en een vijftal momenten (ook online) waar u kortsluit met de studenten. Kortom, te overzien en echt een kans om met -internationale- whizzkids te mogen samenwerken.

Data-Gedreven Toekomst

Ook de IT Academy ziet een toekomst van succesvolle organisaties mede afhangen van hun vermogen om data te begrijpen, te gebruiken en te innoveren. Als u klaar bent om uw bedrijf te transformeren met data science, dan staan onze studenten klaar om u te helpen. Laten we samenwerken om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen een data-gedreven toekomst kunnen bouwen. Samen maken we van data niet alleen het nieuwe goud, maar ook de sleutel tot uw succes.

IT Academy WF
Danny van Soelen
06 53252395
danny@talentacademywf.nl / info@houseofanswers.nl
talentacademywf.nl