Het complete en hechte ING-adviesteam staat voor u klaar. In de regio West-Friesland bestaat het ING-team uit twee zakelijke relatiemanagers, een Personal en Private Banker, en een hypotheek adviseur staan zes dagen per week voor u klaar. Zij werken actief samen om de beste oplossing voor financiële vraagstukken van hun klanten te vinden. Of het nu om zakelijke of privé bankzaken gaat, ING helpt u vooruit.

Marcel Roos is de Ringlead en is voornamelijk te vinden in het ING-kantoor in Hoorn Marcel: “ING werkt met vaste adviesteams per kantoor. Sander Veeken en Martijn Dekker zijn de Adviseurs Zakelijk in ons team. Maar natuurlijk hebben wij ook expertise in huis voor particuliere financiële vraagstukken. Wij hebben alle financiële expertise onder één dak. Ons team in West-Friesland bestaat uit Private Banker Rogier Stroekman, Hypotheekadviseur Mathijs Jolie, Personal Banker Dico Gorter en Gerben Beers verzorgt het kredietadvies voor Particuliere relaties. Met dit team kunnen alle klanten in onze regio en natuurlijk ook prospects gebruik maken van alles wat ING te bieden heeft. Klanten kunnen bij ons terecht voor hun zakelijke bankzaken maar net zo makkelijk voor hun dagelijkse bankzaken, vermogensadvies en hypotheekadvies.”

Ondernemersplannen verwezenlijken

Martijn Dekker: “Samen met Sander adviseer ik de ondernemers in onze regio op het gebied van kredietverstrekking, internationaal zakendoen, bedrijfsovername en het zo efficiënt mogelijk regelen van het betalingsverkeer. Dagelijks helpen we nieuwe en bestaande klanten vooruit om hun ondernemersplannen te verwezenlijken.” Sander Veeken: “Wij zijn de spin in het web die de ondernemers toegang biedt tot alle nodig expertise die ING in huis heeft. Of het nu gaat om het begeleiden van grote internationale transacties of om de mogelijkheden voor digitaal bankieren voor het MKB.”

Combinatie zakelijk en privé

Maar er is meer. De kracht van het ING Adviesteam ligt vooral in de combinatie van zakelijk en privé-advies. Private Banker Rogier Stroekman gebruikt hiervoor de ING-tool Forward Planning. Geen stoffige spreadsheets, maar een persoonlijk plan dat in kaart brengt of de door de klant gedroomde dromen en gestelde doelen realiseerbaar zijn. Een gedegen financiering van onroerend goed is daar in veel gevallen een belangrijk onderdeel van. Hiervoor kan Rogier een beroep doen op zijn collega’s Mathijs Jolie en Gerben Beers. Mathijs is Erkend wonen specialist voor ondernemers en Gerben heeft als expertise het financieren van onroerend goed voor verhuur.
Een ING Adviesteam is overigens niet compleet zonder Personal Banker. Dico is niet alleen de specialist voor vermogensopbouw van particuliere relaties, maar ook relaties met een beheer BV kunnen bij Dico terecht voor een gedegen advies rond erven, schenken, vermogensopbouw, en schade- en levensverzekeringen.

De koffie staat klaar!

Kortom alle specialismen en expertises zijn in het complete adviesteam van ING West- Friesland vertegenwoordigd. Zij helpen u graag vooruit. Heeft u een vraag of investeringsplannen, stap dan eens binnen in het ING-kantoor in Hoorn en Enkhuizen, of neem vrijblijvend contact op met een van de adviseurs. De koffie staat klaar!

Bron: Westfriese Zaken