HOORN – Ook dit jaar organiseert Stichting Hoornse Stadsfeesten in samenwerking met Café JP Coen de Hoornse Stadsnetwerken. Dit keer op 20 mei. Deze avond is exclusief voor ondernemers in Hoorn en omgeving. Een feestelijke borrel inclusief livemuziek wordt gecombineerd met informatie over de beschikbare sponsorpakketten. 

De muzikanten geven de ondernemers deze avond alvast een voorproefje wat de bezoeker van de Hoornse Stadsfeesten op 17, 18 en 19 juni te wachten staat.

Hoornse Stadspas
Nieuw dit jaar is de Hoornse Stadspas (een initiatief in samenwerking met Rabobank West-Friesland). U kunt hier als ondernemer aan deelnemen door prijzen beschikbaar te stellen, kortingsacties of voordelen te bieden aan het publiek of als give-away aan uw klanten of medewerkers. De Hoornse Stadspas is te koop voor € 10,- en biedt onder andere korting bij deelnemende horeca, een geprint programmaboekje en kosteloos gebruik van de Stadsfeesten toiletpunten. Stadspashouders maken ook nog kans op fantastische prijzen, maar bovenal steunen zij hiermee de organisatie van dit unieke evenement. Tijdens de netwerkborrel informeert Stichting Hoornse Stadsfeesten graag over alle mogelijkheden die De Hoornse Stadspas uw onderneming biedt!

De Hoornse Stadsnetwerken vinden plaats op 20 mei, aanvang 19.30 uur, locatie Café JP Coen (Veemarkt 17). Aanmelden is mogelijk via info@hoornsestadsfeesten.nl onder vermelding van uw naam en de naam van de organisatie.