HOORN – Dinsdag 9 juni organiseert Beerepoot Automatisering het gratis seminar ‘Trends in Cybercrime’. Tijdens deze seminar wordt er ingegaan op cybercrime, de mogelijke gevolgen hiervan en hoe je jouw onderneming beter kan beschermen tegen deze bedreiging.

Malware, ransomware en cryptoware zijn termen die steeds vaker voorbij komen. Cybercriminaliteit is een reële bedreiging voor elke onderneming. De criminelen zijn niet alleen uit op geld, maar hebben het ook voorzien op gevoelige bedrijfsinformatie zoals patenten of ontwerpen. Zowel imagoschade als financiële schade kunnen gevolgen zijn van cyberaanvallen.

Tijdens het seminar van Beerepoot Automatisering worden ondernemers aan de hand van praktijkvoorbeelden beter bewust gemaakt van de gevaren van cybercrime en worden handvatten gegeven hoe je je hier beter tegen kunt beschermen. Gastspreker Steven de Best van Kaspersky Lab (een organisatie die samen met internationale veiligheidsdiensten en politie cybercriminaliteit opspoort) geeft inzicht in hoe cybercriminelen te werk gaan, wat de laatste trends zijn op het gebied van cybercriminaliteit en waarom MKB-ondernemers zo aantrekkelijk zijn voor cybercriminelen.

Programma
15.00 – 15.15 uur  Ontvangst met koffie en thee
15.15 – 15.35 uur  Welkomstwoord en presentatie Beerepoot Automatisering
15.35 – 16.35 uur  Presentatie Steven de Best, Kaspersky Lab
16.35 – 16.45 uur  Afsluiting
16.45 – 17.15 uur  Borrel en gelegenheid tot netwerken

Het seminar vindt plaats bij Beerepoot Automatisering (Dr. C.J.K. van Aalstweg 8 in Hoorn). Inschrijven kan via Beerepoot Automatisering