Iedere prijs is speciaal, maar een publieksprijs heeft tóch iets extra’s. Het zegt iets over hoe het publiek, meestal je klanten, je waarderen. De genomineerden voor de Van der Valk Publieksprijs zetten nu alles op alles in de aanloop naar het Westfries Ondernemersgala op 15 mei aanstaande. Dit zijn de genomineerden voor 2023!

Restaurantcafé Ridderikhoff, IJssalon Vivaldi, De Haan Elektrotechniek, Museum van de 20e eeuw en Café de Paus.

Het stemmen is begonnen!

Op de pagina’s hierna maak je kennis met de genomineerden van de Van der Valk Publieksprijs. Natuurlijk ben je vrij om zelf nog onderzoek te doen naar de ultieme winnaar. Weet je al wie jouw favoriet is? Dan kun je direct stemmen via wfgala.nl!

Over de Van der Valk Publieksprijs

Zijn de andere prijzen échte zakelijke juryprijzen; de publieksprijs wordt toegekend door de consument. Dat maakt deze prijs zo uniek. Na de nominatieronde heeft de jury een selectie gemaakt van vijf bedrijven uit heel uiteenlopende branches. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Gala op 15 mei aanstaande!

De Gala Glossy

Als bijlage bij deze editie van Westfriese Zaken vind je de enige echte Gala Glossy. Hierin vind je alles wat je moet weten over het gala, de organisatie, de sponsoren én natuurlijk het programma. Kom alvast helemaal in de stemming voor hét businessevent van het jaar!

Kaarten en stemmen

Heb je nog geen kaarten? Die kun je nu kopen op wfgala.nl, zowel mét als zonder diner, maar áltijd met afterparty in de Noorderkerk. En deze website is ook de plek waar je kunt stemmen op je favoriet voor de Publieksprijs én waar je binnenkort alle andere genomineerden kunt vinden.

Maak kennis met alle genomineerden in deze brochure van het Westfries Ondernemersgala 2023!!