REGIO – Bewust omgaan met het energieverbruik van jouw onderneming? Op 15 september start er een gratis online cursus ‘Energiebewust ondernemen’. Dit meldt de Energie Coöperatie West-Friesland in haar digitale nieuwsbrief.

De interactieve cursus biedt praktische informatie over energiebesparing en duurzame opwekking. Na het volgen van de cursus kun je zelf simpel en gestructureerd de tips toepassen in jouw eigen organisatie. De cursus is in de vorm van een MOOC (Massive Open Online Course). Hierdoor is er interactie met medecursisten mogelijk en kun je kennis uitwisselen en op elkaars bijdragen reageren. Met de cursus krijg je inzicht in hoe energiebesparing in het opwekken van duurzame energie jouw organisatie leiden naar een hoger en duurzamer bedrijfsresultaat. Je kunt je alvast gratis inschrijven.

ECWF
De Energie Coöperatie West-Friesland (ECWF) is een initiatief van de Westfriese Bedrijvengroep en de Hoornse Ondernemers Compagnie. De coöperatie heeft als doel ondernemers te ondersteunen bij inkoop van groene energie en energiebesparing. ‘Met name bij het MKB ontbreekt het vaak aan tijd, kennis en geld om écht iets te doen met energiebesparing. Met de ECWF kunnen wij tijd en kennis op collectieve basis bieden, om de bedrijven daarbij te helpen,’ aldus Gerard Fit van Parkmanagement Hoorn.