Wat vindt u van het ondernemersklimaat in Hoorn? En hoe gaan de zaken bij u? Heeft u vertrouwen in de toekomst? En wat vindt u van de activiteiten van diverse ondernemersverenigingen? Doe mee aan het online onderzoek van Westfriese Zaken en marktonderzoekbureau CG Selecties en praat mee!

In samenwerking met het Hoornse CG Selecties doet Westfriese Zaken onderzoek naar de mening van ondernemers. Hoe gaan de zaken nu eigenlijk bij u? Westfriese Zaken en CG Selecties brengen dit graag in kaart. Over de uitkomsten van het onderzoek verschijnt een uitgebreid artikel in het magazine. Doe mee, laat uw mening horen en help Westfriese Zaken en CG Selecties inzicht te krijgen in de ondernemers! Het enige wat u hoeft de doen, is het invullen van een online vragenlijst. Deze kunt u hier vinden!

Ondernemersverenigingen
Een aantal van de vragen in het onderzoek is opgesteld door Ondernemers Stad Hoorn, Binnenstadsmanagement Hoorn en Horeca Roode Steen. Heeft u een mening over onder andere de activiteiten van deze partijen? Vindt u dat deze partijen het budget goed besteden of zou het in uw ogen anders kunnen? En wat vindt u van de horeca? Hoe kunnen ondernemers de openingstijden van winkels en horeca beter op elkaar aan laten sluiten? En wat moet er beter geregeld worden voor de toeristen? Deze organisaties zijn benieuwd naar uw mening, ideeën en visie over de huidige gang van zaken.

Onderzoeksresultaten
Benieuwd naar de uitkomst van het onderzoek? Hierover volgt onder andere een artikel in het magazine Westfriese Zaken. De volledige output van het onderzoek is vanaf medio april op te vragen bij CG Selecties (contactpersoon: Marcel Paquay).

CG Selecties
CG Selecties verhuisde begin 2016 vanuit Hoogkarspel naar Hoorn. Het bedrijf – dat al 13 jaar bestaat –  biedt verschillende diensten op het gebied van marktonderzoek. Met een team van 75 enthousiaste medewerkers werven zij deelnemers voor marktonderzoek, voeren zij online onderzoekstrajecten uit, voorzien zij in onderzoekslocaties en leveren zij projectmanagement. Dit doet CG Selecties voor allerlei soorten bedrijven; van eenpitters tot multinationals.

Meedoen aan het online onderzoek kan hier.