REGIO – Naast de genomineerden voor de Van der Valk Retailprijs, zijn nu ook de finalisten voor de prestigieuze Rabobank Westfriesland Méér Prijs en de WBG Runner Up Prijs bekendgemaakt! Wie de winnaars van deze mooie prijzen zijn, wordt pas tijdens het Westfries Ondernemersgala op 11 februari bekend gemaakt.

Elk jaar worden tijdens het Westfries Ondernemersgala West-Friese ondernemers geëerd. Het event is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot het meest toonaangevende netwerkevent boven het Noordzeekanaal. Dit jaar viert het prestigieuze event haar 25e verjaardag en het nieuwe bestuur belooft meer gala dan ooit tevoren. Tijdens het Westfries Ondernemersgala worden diverse prijzen uitgereikt; de Rabobank Westfriesland Méér Prijs (voor bedrijven die langer dan tien jaar bestaan), de WBG Runner Up prijs (voor bedrijven die jonger zijn dan tien jaar) en de nieuwe Van der Valk Retailprijs (voor bedrijven die actief zijn in de on- en offline retail). Anders dan andere jaren worden de winnaars nu pas tijdens de gala-avond bekend gemaakt. En dat belooft voor heel wat spektakel te zorgen.

Opvallend is de genomineerden in de categorie Rabobank Westfriesland Méér Prijs allen afkomstig zijn uit de gemeente Medemblik. De Eekhoorn (Zwaagdijk-Oost), ABZ Seeds (Andijk) en Toekomstgroep (Andijk) strijden om de eervolle titel.  DeVi-Comfort (Obdam), Zeilschool Enkhuizen (Enkhuizen) en Grand Café Turf (Hoorn) zijn de finalisten voor de WBG Runner Up Prijs. Eerder werd al bekend gemaakt dat EP:Beerepoot (Hoorn), Schutz Fashion Group (Hoorn) en Tuincentrum De Boet (Hoogwoud) zijn genomineerd voor de allereerste Van der Valk Retailprijs. Voor deze laatste categorie kan het publiek stemmen op www.wfgala.nl.

Het Westfries Ondernemersgala vindt plaats op donderdag 11 februari. Meer informatie en kaarten kun je kijken op www.wfgala.nl.