REGIO – De finalisten van de eerste Van der Valk Retail Publieksprijs zijn bekend! EP:Beerepoot, Tuincentrum De Boet en Schutz Fashion Group strijden de komende tijd om de eervolle titel. Wie er wint, dat is aan het publiek. Tijdens het Westfries Ondernemersgala wordt de winnaar bekend gemaakt!

Donderdag 11 februari vindt in schouwburg Het Park de 25e editie van het Westfries Ondernemersgala plaats. Een zilveren jubileum, dat groots gevierd wordt! Het nieuwe bestuur laat een frisse wind door het gala waaien en pakt groots uit. Een van de vernieuwingen is een nieuwe prijs: de Van der Valk Retailpublieksprijs. De afgelopen maanden was het mogelijk om kandidaten uit de retailsector te nomineren voor deze nieuwe prijs. Uit de vele aanmeldingen heeft een beroepsjury inmiddels een selectie gemaakt.

Op de website http://www.westfriesondernemersgala.nl/ presenteren de drie finalisten (Tuincentrum De Boet, EP:Beerepoot en Schutz Fashion Group) zich in een kort filmpje. Ook kan het publiek op deze website haar stem uitbrengen. Wie de meeste stemmen verzamelt, wint! De stem van het publiek is dus doorslaggevend. Stemmen kan tot 8 februari. De uiteindelijk winnaar wordt tijdens het Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt.