Na ruim een jaar aan voorbereiding, is afgelopen weekend de nieuwe locatie van Sligro De Kweker aan de Polderweg op bedrijventerrein Baanstee-Noord in Purmerend geopend. In 2016 nam Sligro Food Group het Purmerendse filiaal van De Kweker over. Daarmee werd de vijftigste vestiging van de groothandelsketen geboren, toen nog aan de Wagenweg. De nieuwe locatie biedt met ongeveer 9.000 m2 plaats aan een assortiment van ruim 60.000 food- en non-foodartikelen.

Tijdens het openingsevent, wat gisteren is begonnen en nog tot en met vandaag 30 mei duurt, is de nieuwe vestiging groots geopend. Foodprofessionals en MKB-ondernemers kunnen genieten van de parels uit het assortiment bij proeverijen en – de festivalhit van dit moment – diverse foodtrucks. Ook zijn er masterclasses en kookdemonstraties van Michelinsterrenchefs en lokale culinaire helden zoals Sandra Ysbrandy en Alain Alders. Wijnhuizen van over de hele wereld zijn aanwezig om bezoekers te adviseren uit het enorme wijnaanbod.

Voor alle ondernemers

Iedere ondernemer kan een Sligro-pas aanvragen en inkopen doen. In de groots opgezette groothandel vinden ondernemers naast een compleet versassortiment ook wijn, koffie, thee, bier en een groot assortiment non-food en kantoorbenodigdheden. In de vestiging staan circa dertig medewerkers klaar om u te voorzien van kundig advies.

De voordelen van Sligro

Sligro biedt persoonlijke service, unieke producten, volop inspiratie en economisch voordeel. Met een verrassend compleet assortiment, altijd goed en persoonlijk advies vanuit een passie voor food, meer marge en scherpe acties voor slimme inkopers en gunstig gelegen, overzichtelijke en inspirerende locaties maakt Sligro het verschil.

Spaaracties en events

Sligro-klanten sparen voor gratis toegang tot evenementen, concerten en musicals; ideaal voor bedrijfsfeesten. Bovendien vinden er regelmatig exclusieve evenementen plaats in de vestiging, zoals ‘Food for Thought’ op 21 september aanstaande. Op deze netwerkavond is er speciaal voor ondernemers een inspirerend programma met proeverijen, presentaties en sprekers waaronder Ron Blaauw. Ook tijdens Outdoor Cooking op 8,9 en 10 juni met grillmaster Jord Althuijzen bent u van harte welkom.

Kijk voor meer informatie over alle evenementen op www.sligro.nl.