Van 9 t/m 11 november a.s. organiseert Toyota Botman een Bedrijfswagenbeurs met de stoere Hilux, de legendarische Landcruiser en de veelzijdige PROACE. Van die laatste zijn speciale uitvoeringen voor de vakman aanwezig, die al compleet zijn ingericht op zijn doelgroep. Ook kun je kennismaken met de StreetScooter: een 100% elektrische bestelbus.

Het gezicht van de Bedrijfswagenbeurs is Peter Botman. “Vooral de line-up van de Toyota PROACE is indrukwekkend. We noemen de PROACE niet voor niets ‘de bus voor elke klus’. Dat zeggen we niet alleen, dat bewijzen we ook”, aldus Peter. Of je nou installateur, aannemer, cateraar, hovenier of taxichauffeur bent: de PROACE is direct inzetbaar om jouw klus te klaren. Iedere ondernemer kan bij Toyota Botman 100% rekenen op Peter, die je gewoon op zijn mobiel kunt bellen. Jouw mobiliteit is zijn verantwoordelijkheid!

De elektrische bestelbus voor jou op maat

Naast de Toyota bedrijfswagens wordt ook de StreetScooter gepresenteerd. Dit is een bestelbus die 100% elektrisch rijdt, leverbaar is in drie uitvoeringen, op maat gemaakt kan worden en 100% emissievrij is. Onze StreetScooter-specialist is tijdens de VrijMiBo en op zondag 11 november aanwezig.

Johan Bakker Reclame, Sortimo en Total Car Hifi

Ook andere bedrijven presenteren zich tijdens de Bedrijfswagenbeurs. Sortimo toont de mogelijkheden op het gebied van bedrijfswageninrichting, Johan Bakker Reclame is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en aanbrengen van reclame op bedrijfswagens en Total Car Hifi geeft advies over o.a. rittenregistratiesystemen, voertuigvolgsystemen, dash cams en alarminstallaties.

Een gezellige VrijMiBo die je niet mag missen

Op vrijdag 9 november kun je niet alleen de bedrijfswagens bewonderen, maar staat er ook een hapje en drankje voor je klaar tijdens de VrijMiBo van 17.00 tot 18.30 uur. Een gezellige afsluiting van de week, die je niet mag missen.

Scherpe aankoopdeals en openingstijden

Tijdens de Bedrijfswagenbeurs gelden er scherpe aankoopdeals: 1,9% financial lease, aantrekkelijke kortingen, hoge inruilprijzen en gratis bestickering t.w.v. € 500,-. De showroom van Toyota Botman aan De Marowijne 31 in Zwaag is tijdens de beurs geopend op vrijdag van 9.00-18.30 uur incl. VrijMiBo, zaterdag van 9.00-17.00 uur en zondag van 12.00-16.00 uur.