ZWAAGDIJK-OOST – Connection Systems uit Venhuizen is de grote winnaar van de Rabobank Westfriesland-Oost Ondernemersprijs 2013. Afgelopen week, tijdens het ondernemersseminar dat georganiseerd werd door de bank, kreeg het bedrijf de meeste stemmen. Connection Systems nam het op tegen iFinish, My Wheels en Avontuur Vormgevers.

De vier kwartaalwinnaars, die gedurende het afgelopen jaar streden om de Rabobank Westfriesland-Oost Ondernemersprijs 2013, presenteerden zich tijdens het ondernemersseminar aan de hand van een bedrijfsfilm. Frank Wagemans van Connection Systems wist de seminarbezoekers het meest te raken, waarna hij een cheque ter waarde van € 2.000 in de wacht sleepte.

Connection Systems
Connection Systems heeft al heel wat mooie projecten op haar naam staan. Zo leverde het bedrijf afgelopen maart een huzarenstukje met de complete camerabeveiliging van de Nuclear Security Summit in Den Haag. Maar ook de inhuldiging van de Koning, Koningsdag, en beveiliging van ambassades ingeval van dreiging zijn projecten die Connection Systems op haar naam heeft staan. Het bedrijf beschikt over ruim 750 mobiele en gebruiksklare camera’s waarmee het direct aan de slag kan. Daarin is Connection Systems uniek in Nederland en daarbuiten.