‘Je kunt alles bereiken, zolang je erin gelooft’

De Brow Studio in Hoorn is in acht jaar tijd uitgegroeid tot de grootste van heel Nederland. Eigenaren Shanice Haars en Phila Gast hadden een rotsvast vertrouwen in hun unieke en bijzondere concept. Ondanks sceptische reacties, gingen zij er vol voor. Hun harde werken wordt nu beloond met de nominatie voor de WBG Groeiparelprijs van het Westfries Ondernemersgala.

“Deze nominatie is voor ons echt de kers op de taart”, vertelt Shanice enthousiast. “Het sluit  helemaal aan bij wat we zijn en hoe we in de afgelopen jaren zijn gegroeid. Het voelt als een waardering voor alles wat we als bedrijf hebben meegemaakt en bereikt. Ondanks de moeilijke coronajaren is het ons gelukt om te blijven ontwikkelen en door te groeien. Daar ben ik ontzettend trots op.”

Concept slaat aan
Shanice vervolgt: “Toen wij eind 2015 begonnen met Brow Studio waren we één van de eerste beautysalons volledig gericht op wenkbrauwen. Veel mensen vroegen zich af of dat wel zou werken, maar wij geloofden in ons bedrijf. We begonnen met een kleine studio in Hoorn Kersenboogerd en al na twee maanden namen we onze eerste werknemer in dienst. Het concept sloeg aan en steeds meer vrouwen én mannen vonden hun weg naar Brow Studio. Toen het pand in Kersenboogerd te klein werd, verhuisden we naar onze huidige locatie op de Kleine Noord in Hoorn. Inmiddels hebben we 13 werknemers in dienst en 30 werkplekken. Ook hebben we onze eigen Brow Academy waarbij geïnteresseerden een praktijktraining bij ons kunnen volgen. Deze zomer komt daar een online leeromgeving bij met online video’s en trainingen. Voor alle trainingen wordt gebruik gemaakt van onze eigen product- en make-uplijn.”

Inspiratie voor anderen
“De sleutel van ons succes ligt in het feit dat puurheid, eerlijkheid en persoonlijk contact bij ons altijd vooraan staan. We willen dat klanten geen enkele drempel voelen om bij ons binnen te stappen. Iedereen is welkom voor een behandeling van één van onze gekwalificeerde stylistes. We hebben allen onze eigen techniek en staan voor kwaliteit. Daarnaast maakten we al in een heel vroeg stadium gebruikt van social media. Bekende influencers als Gaby Blaaser kregen bij ons een behandeling en maakte vervolgens met een filmpje reclame voor ons op social media. De beste marketing die je maar kunt krijgen. Met ons bedrijf hoop ik zeker anderen te kunnen inspireren. Wij zijn het bewijs dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt, zolang je erin gelooft. Laat je vooral niet ontmoedigen maar ga er gewoon voor!”