WERVERSHOOF – Zondag 8 februari wordt in Wervershoof voor de zevende keer Promo georganiseerd. Een beurs waar zo’n 75 exposanten acte de préséance geven en waar volop activiteiten worden georganiseerd voor ongeveer 3500 bezoekers.

De organisatie wil er wederom een grote happening van maken. Het is de bedoeling dat het een actieve beurs wordt met zoveel mogelijk interactie tussen bedrijven, verenigingen en bezoekers. Er worden diverse presentaties en demonstraties gegeven. Voor jong en oud biedt Promo 2015 informatie, uitdagingen en vermaak. De presentaties van bedrijven, verenigingen en politieke partijen worden afgewisseld met overheerlijke proeverijen verzorgd door de regionale horeca.

Ook de brandweer en reddingsbrigade zorgen gedurende dag voor spectaculaire demonstaties. Voor de kinderen is er een minikermis met onder andere een springkussen en draaimolen. Voor de volwassenen is er een barplein, waar gezellig een drankje gedronken kan worden.

Wervershoof is in beweging en het aantal consumenten stijgt. Het huidige economische klimaat laat zien dat er weer kansen liggen om vooruit te kijken. Bent u ook benieuwd naar wat Wervershoof en omgeving in de toekomst voor u te bieden heeft? Bezoek de Promo 2015 op zondag 8 februari. U bent van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur in Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof.