De zomer is in aantocht en dat betekent voor veel bedrijven dat zij de bezetting voor de vakantieperiode in orde moeten maken. Of u nu op zoek bent naar administratieve ondersteuning op kantoor, extra handen in het magazijn, productiekrachten of horeca personeel, BaanBereik beschikt over geschikte kandidaten voor uw werkzaamheden!

BaanBereik zorgt met haar resultaatgerichte dienstverlening en persoonlijke benadering al jaren voor succesvolle matches tussen werkgevers en werkzoekenden. Ook heeft de eigenzinnige organisatie altijd de juiste vakantiekracht binnen bereik! Met de gemotiveerde en flexibel inzetbare vakantiekrachten in diverse leeftijdscategorieën, helpt BaanBereik uw bedrijf tegen gunstige tarieven om het zomerrooster perfect op orde te krijgen. Of het nu gaat om parttime of fulltime functies.

Kwaliteit en continuïteit

In een persoonlijk gesprek inventariseert BaanBereik uw wensen. Vervolgens worden de beste kandidaten voor u geselecteerd. Of het nu gaat om administratieve ondersteuning op kantoor, extra handen in het magazijn, productiekrachten of horeca personeel, BaanBereik beschikt over geschikte vakantiekrachten voor uw werkzaamheden. Zij pakken zowel dagelijkse als extra werkzaamheden snel en nauwkeurig op. Zo bent u tijdens de zomermaanden verzekerd van kwaliteit en continuïteit op de werkvloer van uw organisatie.

Ontzorgen

Het inzetten van vakantiekrachten via BaanBereik brengt een aantal noemenswaardige voordelen met zich mee. Zo zijn zij beschikbaar op zeer korte termijn en flexibel inzetbaar. Omdat BaanBereik haar vakantiekrachten persoonlijk screent, zijn zij gegarandeerd snel ingewerkt, gemotiveerd en gedreven. Zo kunnen al uw werkzaamheden tijdens de vakanties van uw vaste medewerkers gewoon doorgaan. Bovendien neemt BaanBereik u ook het werknemersrisico en de administratieve handelingen uit handen!

Bent u ook op zoek naar betrouwbare en gemotiveerde vakantiekrachten? BaanBereik heeft altijd de geschikte kandidaten binnen bereik!

www.baanbereik.nl