HOORN – In 2010 heeft de gemeente Hoorn de aanschaf van AED’s in de gehele gemeente gestimuleerd. De AED, Automatische Electronische Defibrilator, kan ervoor zorgen dat bij een hartstilstand middels hartmassage levens worden gered. Parkmanagement Hoorn wil graag samen met ondernemers op de Hoornse bedrijventerreinen de AED’s opnieuw in kaart brengen.

Parkmanagement Hoorn heeft toentertijd in 2010 bij de bedrijven op de verschillende bedrijventerreinen geïnformeerd wie er in het bezit is van een AED. Deze gegevens zijn in een overzicht/plattegrond verwerkt en per terrein naar alle ondernemers verzonden. Inmiddels is dit overzicht verouderd. Om het overzicht te actualiseren, verzoekt Parkmanagement Hoorn ondernemers om door te geven waar een AED aanwezig is. Er wordt dan weer een plattegrond gemaakt van de bedrijventerreinen waarop de AED’s staan aangegeven. Voor de volledigheid wordt ook het bedrijfslogo en-naam op de plattegrond vermeld, de plattegrond wordt vervolgens onder alle ondernemers van het betreffende terrein verspreid.

Kortom, ben je als Hoornse ondernemer op één van de bedrijventerreinen in het bezit van een AED? Of ken je een ondernemer op je bedrijventerrein met een AED? Stuur dan een mailtje naar Parkmanagement Hoorn. De komende maand worden alle gegevens verzameld, in april worden de plattegronden gemaakt en in mei worden deze verstuurd naar alle ondernemers op de bedrijventerreinen in Hoorn.