Op 1 november vindt wederom het populaire event Koppie Doen! plaats. Dit keer in tuincentrum de Boet in Hoogwoud. Tijdens deze editie van ‘Koppie Doen!’ staan de parallellen tussen de natuur en de menselijke (ondernemers) inborst centraal. Het wordt een verrassend programma met een natuurlijk tintje.

Wie kan beter de natuur dichterbij brengen dan onze spreker Arjan Postma, freelance boswachter met een passie voor de natuur. Arjan is o.a. bekend van zijn optredens in ‘De Wereld Draait Door’ en ‘RTL Late Night’. Daarnaast geeft hij lezingen én schrijft boeken. Aan de hand van voorbeelden uit het dierenrijk geeft Arjan inzichten op het gebied van leiderschap, samenwerking en ondernemen.

Van een oud ‘Boetje’ in 1972 is dit hechte familiebedrijf uitgegroeid tot een groot en modern tuincentrum. Wij verwelkomen je deze ‘Koppie Doen!’ dan ook graag bij De Boet in Hoogwoud; een gezellige én natuurlijke locatie.

Programma dinsdag 1 november:
19.00 uur – 19.30 uur   Ontvangst bij De Boet, Hoogwoud
19.30 uur – 19.45 uur   Opening Koppie Doen!
19.45 uur – 21.15 uur   Interactief programma met een dierlijk tintje door Arjan Postma
21.15 uur – 22.45 uur   Actief netwerken met aansluitend borrel
Locatie: Tuincentrum De Boet, Oosterboekelweg 2a in Hoogwoud

Aanmelden
‘Koppie Doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW leden, ook niet-leden zijn van harte welkom! Ontdek welke dierlijke instincten jij hebt en meld je aan.