Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 17-11-2017
17:30 - 23:55

Locatie
Van Nelle Fabriek

Categorieën


Na het overweldigende succes van het eerste (uitverkochte!) Ondernemersgala vorig jaar, organiseert het DGA Netwerk van VNO-NCW West ook dit jaar een feestelijk Ondernemersgala, exclusief voor leden en relaties van VNO-NCW West. Dit Gala, geheel in NL Next Level stijl, vindt plaats op een bijzondere industriële locatie: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

We organiseren het Gala op vrijdag 17 november, de Dag van de Ondernemer. Ondernemers worden op deze dag in het zonnetje gezet en expliciet bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen. Het ondernemerschap in Nederland is van ongekende waarde voor de groei en bloei van de economie. Een mooie dag dus voor dit bijzondere evenement.

Samen met ondernemers wordt hard gewerkt aan een verrassend en sterk programma. Een goede mix van inhoud en amusement en dat alles van hoge kwaliteit. Nederlandse topkoks uit de regio krijgen elk de verantwoordelijkheid voor één van de gangen van het Galadiner en deze gerechten worden op spectaculaire wijze gepresenteerd.


Wat betreft het programma mag u weer rekenen op een sfeervolle avond met bijzondere sprekers en artiesten. We geven alvast een tipje van de sluier… niemand minder dan zangeres Glennis Grace zal deze avond een optreden verzorgen.

Meer informatie op westfriesebedrijvengroep.nl/evenementen/ondernemersgala-vno-ncw-17-november