Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 14-06-2019
13:00 - 17:00

Categorieën


Ieder jaar organiseert de HOC een buitenactiviteit. Dit jaar is het plan ontstaan om een soort onderlinge uitdaging aan te gaan met volledig elektrische auto’s. Om dit plan verder uit te werken zijn alle bedrijven die lid zijn van de HOC en volledig elektrische auto’s leveren, uitgenodigd om een plan voor invulling te maken. En dat is gelukt.

Op 14 juni zullen tussen 13.00 en 17.00 uur dus de elektrische auto’s van Dusseldorp, Van Mossel, Van der Linden van Sprankhuizen, Gomez, Pieter Ursem, Heron en Stokman in het Westfriese te zien zijn.

Een challenge, een uitdaging dus. Wie rijdt er het zuinigst? Wie weet er het meest over elektrische auto’s? Maar wie kan er het beste observeren? Want je hoeft echt niet alleen maar verstand van auto’s te hebben! Met 4 man in een auto en allemaal een eigen taak hebben. Je vormt dus een team.

Met 4 personen in een auto, 25 kilometer rijden en vervolgens overstappen in een andere elektrische auto. En dat 3x, zodat je in totaal in 4 verschillende auto’s hebt gezeten aan het eind van de dag. En aan het eind nog een stukje snelweg natuurlijk, dat schijnt het leukste te zijn.

Tijdens de stops zorgen we weer voor de inwendige mens en aan het eind van de rit eindigen we met een gezamenlijke maaltijd. Hoe die wordt ingevuld is nog niet definitief, dat kan een buffet zijn of een BBQ. In ieder geval wordt het een uitdaging om nooit te vergeten en waar nog heel lang over nagepraat zal worden.

Aanmelden alleen voor HOC-leden via www.hochoorn.nl