HOORN – Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart presenteert de Hoornse Ondernemersfederatie (HOF) op donderdag 13 maart vanaf 20.00 uur een verkiezingsdebat voor ondernemend Hoorn.

De lijsttrekker van alle 13 partijen zullen acte de présence geven en aan de tand gevoeld worden door Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Wiljan Loomans. Wat hebben de lijsttrekkers voor ondernemend Hoorn de komende jaren in petto? Wat doen zij werkelijk om de economie te stimuleren? Hoe willen ze het vestigingsklimaat voor ondernemers verbeteren? Delen zij de speerpunten die HOF heeft geformuleerd? Dit zijn de thema’s die aan de orde komen.

Ongetwijfeld komen er ook concrete kwesties aan de orde zoals nut en noodzaak van de aanleg van Carbasiusweg en de tunnel onder het spoor, de financiële situatie van Hoorn, de reclamebelasting, wel of geen brancheverruiming in de Hof van Hoorn en meer.

Tijdens het verkiezingsdebat mogen ook de ondernemers in de zaal hun brandende vragen stellen! Het verkiezingsdebat vindt plaats op donderdag 13 maart om 20.00 uur in Grandcafé Sante, Roode Steen 13-B. De deur is vanaf 19.30 geopend en de toegang is vrij.