De ontlading was groot, tijdens de uitreiking van de awards van het Westfries Ondernemersgala. Naast de uitreiking van de Rabobank Westfriesland Méérprijs en de Van der Valk Publieksprijs, was er natuurlijk de uitreiking van onze Groeiparelprijs. Deze werd heel trots gewonnen door online marketingbureau Semwerkt.

Er kan er maar één de winnaar zijn, maar eigenlijk zijn alle drie de genomineerden voor de WBG Groeiparelprijs een beetje winnaars. Om de erkenning die ze krijgen voor hun werk en hun ondernemerszin. Om het podium dat ze krijgen in Westfriesland. Om wat ze zelf hebben opgebouwd de afgelopen jaren. Wij zien ze graag doorgroeien!

De genomineerden

Brow Studio is gevestigd in Hoorn en is gespecialiseerd in het creëren en perfectioneren van de wenkbrauw. Deze jonge onderneming kijkt echter verder dan alleen naar de wenkbrauw. Met de Brow Studio Academy leiden ze stylisten op om zelf een studio te beginnen of nieuwe skills te leren. Ook hebben ze een eigen webshop waar je alles koopt om je wenkbrauwen zelf te onderhouden. Compleet Duurzaam gelooft in een wereld waarin we zelf elektriciteit produceren met zonnepanelen, onze woning verwarmen met een warmtepomp en onze auto opladen met slimme laadpalen. Het benutten van gratis zonne-energie kan volgens hen altijd slimmer, sneller en eenvoudiger. Vanuit die visie helpen ze klanten in hun verduurzaming, waarbij klanttevredenheid en service voorop staan. Semwerkt is één van de beste online marketingbureaus van Nederland. Het jonge team is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, adverteren via zoekmachines en social media, content marketing en het optimaliseren van de conversie via de website. Gedreven door ambitie, passie en ervaring helpt ze bedrijven online groeien.

De winnaar: Semwerkt

Hans-Peter Baars tijdens de uitreiking: ‘Dit bedrijf weet zich op het innovatieve vlak te onderscheiden met eigen productontwikkeling en dat is specialistenwerk. De omvang van dit bedrijf is bijzonder gezien de branche waarin veel ondernemers eenpitter zijn. Deze eigenzinnige onderneming heeft een constante omzet en toont een grote mate van stabiliteit, met veel vaste klanten. Ook toont dit breed gedragen bedrijf prominent zijn maatschappelijke betrokkenheid. Deze prachtige groeiparel is nu al een allround bedrijf en heeft de absolute potentie om door te groeien tot winnaar van de Rabobank Westfriesland Méér Prijs.

Wij feliciteren Semwerkt met deze prachtige erkenning!