REGIO – Op 9 maart vertelt Inge Schouten over de groei en bloei van sportcentra De Dars en De Bloesem en het ontstaan van Fitnessclub Nederland. Een sportieve presentatie van een ondernemende dame. U bent van harte welkom op 9 maart vanaf 18.00 uur in ’t Fortuin Café, Restaurant & Catering.

Sport- en Wellnesscenter De Dars is het sportieve hart van Wervershoof en omgeving. Sinds 2009 runt Inge Schouten het sportcenter samen met haar vader Ton. Haar jonge ondernemershart klopt voor de sport en dat weet zij om te zetten in snelle groei. In 2012 startte ze sportschool De Bloesem in Wognum en sinds 2015 treedt zij buiten de Westfriese grenzen met Fitnessclub Nederland.

Voor jou dichtbij
‘Inmiddels zijn er zes filialen van Fitnessclub Nederland: Tiel, Vught, Schagen, Eindhoven, Deurne en Helmond. Met dit concept richten we ons op kleinschalige fitness in relatief kleinere plaatsen en wijken van een stad, op loop- of fietsafstand. Voor jou dichtbij. ’
Een aantal vestigingen bevindt zich in bijzondere panden; twee in een Van der Valk hotel en twee in voormalige kerkgebouwen, omgetoverd tot fitnesscenter.

Gedeelde verantwoordelijkheid
Samen met Judith Verbeek en Ton Schouten is Inge eigenaar van de fitnessclub.  De taken zijn onderling goed verdeeld. Inge is verantwoordelijk voor de marketing, Judith voor de ledenadministratie en personeelszaken en Ton houdt zich bezig met onderhoud en het zoeken naar geschikte locaties voor nieuwe vestigingen. In De Dars heeft Inge de dagelijkse leiding. Een vast team van medewerkers en teamleiders neemt hen veel operationele taken uit handen.

Ondernemen en toekomst
Door crowdfunding via het Westfries Kapitaal hebben ze zo’n snelle groei kunnen realiseren. Voor de toekomst staat verdere uitbreiding op het programma. Op 1 januari is de zesde vestiging van Fitnessclub Nederland in Helmond geopend. Inge is nu medeverantwoordelijk voor acht vestigingen met zo’n 150 medewerkers en 6500 leden.

Bezoek de presentatie
Kom naar het OVW Café op donderdag 9 maart vanaf 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!
Voor meer informatie: www.ovw.nl