Automatiseringsbedrijf Vitasys B.V. uit Zwaagdijk heeft per 1 januari 2022 alle activiteiten overgenomen van Artagri/IT-Balie uit Middenmeer. Door privé omstandigheden werd het voor Arthur en Carry Kerckhaert steeds lastiger om hun klanten het level van service te verlenen dat zij altijd voor ogen hadden. Om deze reden gingen zij op zoek naar een geschikte overname partner. 

Eigenaar van Artagri/IT-Balie Arthur Kerckhaert: “Klanttevredenheid heeft altijd voorop gestaan in onze dienstverlening en het hoge serviceniveau heeft geresulteerd in een mooie aanwas van ons klantenbestand. Keerzijde voor ons is dat wij dagelijks beschikbaar moesten zijn voor mogelijke IT problemen. Om deze reden hebben wij samenwerking gezocht met Vitasys. Samen met het Vitasys-team, dat ook de taal van onze klanten verstaat, kunnen wij de dienstverlening nu naar een hoger niveau brengen en continuïteit garanderen. Op deze manier kunnen Carry en ik eens met een gerust hart op vakantie gaan.”

Dienstverlening op maat

Tim van Dam (Operationeel Directeur Vitasys): “Ik ben zeer verheugd met deze stap. Vitasys ondersteunt al vele jaren MKB’ers in West-Friesland succesvol met haar IT-oplossingen. Daarom is het voor ons een kleine stap om datzelfde te doen voor de agrarische sector, waardoor we alle klanten van Artagri/IT-Balie compleet kunnen ontzorgen. Zeker met de kennis van Arthur kunnen wij de dienstverlening op het voor hun klanten bekende hoge serviceniveau blijven bieden. Arthur en zijn collega Dammy zullen de fysieke winkel ‘de IT-Balie’ in Middenmeer blijven bemannen. En gezamenlijk kunnen we nu de dienstverlening nog verder ontwikkelen.”

Vitasys

Vitasys is gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van automatisering, beveiliging en beheer. Denk aan het selecteren van de juiste hard- en software, de wettelijke ontwikkelingen op het gebied van databeveiliging, het aanleggen van wifi-netwerken of cameratoezicht. Maar ook aan het ontwikkelen en onderhouden van IT-omgevingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen.

Artagri/IT-Balie

Artagri is in 2004 gestart als automatiseringsbedrijf, met name gericht op de agrarische sector. Al snel werd de klantenkring aangevuld met andere zakelijke en particuliere klanten door heel Noord-Holland.

Wilt u weten wat Vitasys en Artagri/IT-balie voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Tim van Dam, tim@vitasys.nl en 0228 – 594 080 of Arthur Kerckhaert, arthur@vitasys.nl en  0228 – 584 888