In 2013/2014 wordt de Ondernemersverkiezing Noord-Holland voor de 8e keer georganiseerd. Wie zal er dit jaar met de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ naar huis gaan?

De Ondernemersverkiezing Noord-Holland is een belangrijk en breed gedragen initiatief om de waardering en erkenning voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. In Noord-Holland zijn ondernemers immers de drijvende kracht achter de regionale economie. De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Daarnaast gaat de winnaar naar huis met een prijzenpakket ter waarde van € 5.000,-.

Je kunt je nog tot 15 januari aanmelden om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ in de wacht te slepen. Daarna zal de eerste selectie plaatsvinden op basis van een aantal gestelde criteria. Ondernemingen die voldoen aan deze criteria, krijgen bezoek van een aantal deskundigen. De jury nomineert, na het bezoek, 10 bedrijven per categorie. Tijdens de verkiezingsavond op 7 mei 2014, strijden 30 genomineerden om de felbegeerde titel. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar.

Meld je hier aan en maak kans op de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’.