Samen onderneem je meer, dat weten we in Westfriesland als geen ander. Waar ondernemers elkaar vinden, gebeuren mooie dingen. Daarom werd op 4 maart jl. de Koggenlandse Ondernemersvereniging (KOV) opgericht. Een doorstart van meerdere (slapende of inactieve) verenigingen met heel veel potentieel. En het mooie is: er kunnen nog meer leden bij!

Met meer dan 2500 bedrijfsinschrijvingen, 5 bedrijventerreinen en meerdere goed bezette winkelgebieden mag je best stellen dat Koggenland een ondernemende gemeente is. Daarom was het zo jammer dat Ondernemersvereniging Vredemaker inactief was en Bedrijvengroep Obdam al een lange tijd slapend. En Nijverheidsterrein Ursem had zelfs helemaal geen vereniging. Ondernemersverenigingen helpen ondernemers elkaar te vinden, te leren kennen, samen te werken en uitdagingen gemeenschappelijk aan te pakken. Elders in Westfriesland hebben we volop gezien hoe krachtig dat is. En dat gaan ze in Koggenland nu ook bewijzen. Met een frisse, groeiende vereniging vol plannen voor de toekomst.

Lid van de WBG

De Koggenlandse Ondernemersvereniging is direct aangesloten bij de Westfriese Bedrijvengroep. Als onderdeel van het grootste bedrijvennetwerk van de regio profiteren alle leden van de kracht van samen. De WBG zorgt voor regionale en provinciale belangenbehartiging van alle ondernemers. Daarnaast worden diverse evenementen en projecten gestart waarin ondernemers elkaar vinden en versterken. Voor elkaar en voor de regio. Zo wordt KOV ook onderdeel van Amsterdam first, Westfriesland second.

Sluit je aan bij de KOV

Tijdens de feestelijke oprichtingsbijeenkomst hebben al tientallen ondernemers zich aangemeld als lid. Maar een ondernemersvereniging heeft nooit genoeg leden! Als lid van de KOV profiteer je van een netwerk in eigen gemeente. Sparren en samenwerken met of je laten inspireren door andere ondernemers. Elkaar versterken. Daarnaast gaat de vereniging allerlei (netwerk)activiteiten organiseren, waarbij het nuttige met het aangename zal worden vereenzelvigd. En als lid van de KOV kun je ook gratis naar verschillende activiteiten van de WBG, zoals Koppie Doen. Je profiteert van het grootste netwerk van de regio én de gezamenlijke slagkracht van meer dan 900 bedrijven.

Waar wacht je nog op? Stuur een mail naar info@westfriesebedrijvengroep.nl en je ontvangt het aanmeldformulier om aan te sluiten.