Martin Jager, voor velen een bekende naam in West-Friesland. Tot voor kort was hij mede-eigenaar bij BDO, maar sinds juli heeft Martin besloten om voor zichzelf te beginnen. Zijn eigen kantoor genaamd Jager Accountants & Adviseurs heeft haar deuren aan de Nieuwe Steen 32 geopend.

Aan het hoofd van Jager Accountants en Adviseurs staat Martin Jager zelf. Een accountant in hart en nieren. In 1992 is Martin als assistent accountant begonnen bij Walgemoed en in 2005 werd hij zelfs partner, mede-eigenaar bij BDO. Sinds juli heeft Martin besloten om voor zichzelf te beginnen. Deze keuze komt voort uit het idee om op kleinschalig niveau nog meer aandacht aan klanten te willen geven. Naast mede-eigenaar is Martin ook voorzitter geweest van de Branchegroep Transport bij BDO. Daarnaast heeft hij geruime kennis opgedaan in de bouw en heeft hij in deze sector ook aan de andere kant van het bureau gezeten. Naast deze specialisaties heeft Martin in de loop der jaren een breed scala aan kennis opgedaan in andere sectoren.

In totaal heeft Martin ruim 20 jaar ervaring in het West-Friese bedrijfs- en ondernemersleven. Tevens heeft hij de afgelopen jaren ook als sparringpartner gefungeerd, waardoor hij precies weet wat er bij de ondernemer speelt. Deze ervaring en kennis neemt hij uiteraard mee naar zijn nieuwe kantoor.

Bij Jager Accountants en Adviseurs kun je terecht voor de corebusiness, zoals het samenstellen van jaarrekeningen, controle jaarrekeningen, belastingaangiftes en advisering. Door een team van verschillende specialisten speelt Jager Accountants en Adviseurs gemakkelijk in op allerhande vraagstukken die zich voordoen bij ondernemers. Het kantoor biedt je advies op maat tegen dezelfde kwaliteit als grote kantoren in de regio, alleen tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zoeken zij als gesprekspartner veelvuldig het contact met de klant op.