REGIO – Westfriese Zaken houdt vrijdagmiddag 7 maart vanaf 16.00 uur haar eerste netwerkbijeenkomst van 2014. De locatie is het prachtige onderkomen; Het Raadhuis in Wognum. Dit zalencentrum is een initiatief van de ondernemers Godfriedt en Schoon en biedt plek voor allerhande evenementen.

Het regionale zakenmagazine Westfriese Zaken ontvangt haar adverteerders en relaties en biedt hen gelegenheid tot netwerken. Maar natuurlijk niet zonder enige dimensie aan het evenement mee te geven. Na een introductie door de heer Godfriedt van Het Raadhuis en Westfriese Zaken uitgever Danny van Soelen, is keynote speaker Kenneth Goudmijn aan de beurt. Oud-profvoetballer Goudmijn is directeur van voetbalzaken.nl. Deze site verbindt business en voetbal met elkaar. Goudmijn geeft een lezing over sportsponsering en met name hoe je deze marketingtool als lokaal/regionaal bedrijf beter kunt inzetten. De eerste netwerkbijeenkomst van Westfriese Zaken is dan ook ontzettend interessant voor sportbestuurders, ondernemers in sport of ondernemers die interesse hebben in sportsponsering.

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, meld je snel aan via: http://inschrijven.westfriesezaken.nl/. De entree is gratis!