Steeds vaker werd Koffie van Hoorn de vraag gesteld of het niet mogelijk is om haar vers en ambachtelijk gebrande koffie op locatie uit te serveren, bij festivals, tuinfairs of ter ondersteuning van bedrijfspresentaties, feesten en partijen. Sinds kort kan deze vraag bevestigend beantwoord worden! Een Piaggio werd aangeschaft en omgebouwd, met een prachtige koffiekar als eindresultaat.

Sinds mei 2019 opereert Koffie van Hoorn vanuit een eigen koffiebranderij en -schenkerij, gevestigd in de Kerkstraat, centrum Hoorn. In de afgelopen jaren heeft Koffie van Hoorn, vanuit haar eigen branderij, de vleugels uitgeslagen richting particulieren, horeca, bedrijven en verenigingen, middels het leveren van tal van variëteiten vers en ambachtelijk gebrande koffie. De focus qua afzet lag in eerste instantie op klanten in groot Hoorn maar inmiddels kan gesteld worden dat de gebrande koffie van Koffie van Hoorn door klanten in geheel Nederland wordt besteld (en zelfs daar buiten!), hetzij middels telefonisch of email contact, hetzij via de webshop.

Middels de eigen Piaggio kan Koffie van Hoorn nu haar eigen koffie in vloeibare vorm uitschenken op locatie, geprepareerd door een van de vele barista’s die Koffie van Hoorn inmiddels rijk is. Indien de locatie zich binnen een straal van +/- 15 km bevindt zal de barista de Piaggio zelf naar de locatie rijden. Voor een locatie welke verder is gelegen worden andere vervoersmogelijkheden geregeld.

De Piaggio kan tegen een vaste vergoeding ingehuurd worden voor hele of halve dagen tijdens welke de koffie zonder verdere kosten wordt uitgeserveerd. Andere optie is om de Piaggio zonder kosten te boeken voor een hele of halve dag waarbij de koffie tegen normale verkoopprijzen wordt geschonken. E.e.a. vanzelfsprekend afhankelijk van het verwachte aantal gasten.

Voor verdere informatie verwijzen wij naar de website van Koffie van Hoorn koffievanhoorn.nl/op-locatie via welke link een offerte kan worden aangevraagd.

Wellicht zien wij u op een van de komende locaties?

Koffie van Hoorn
Kerkstraat 6
1621CW Hoorn
info@koffievanhoorn.nl