Hoera! Vandaag is ‘ons kindje’ westfriesezaken.nl geboren. Met trots presenteren wij de vernieuwde website van Westfriese Zaken!

Vanaf vandaag kan je dagelijks op deze website terecht voor het laatste regionale en landelijke ondernemersnieuws. Daarnaast vind je hier andere interessante artikelen, tips & weetjes, de app van de week, video’s, agendapunten en nog veel meer!

Hét ondernemersplatform
Het magazine Westfriese Zaken is nu uitgebouwd tot hét ondernemersplatform van West-Friesland. ‘Met de vernieuwde website wil ik een platform bieden dat dagelijks informeert, verbindt en simpelweg kansen op business biedt’, vertelt uitgever Danny van Soelen enthousiast. Danny is inmiddels al meer dan twee jaar bezig met deze ontwikkeling. ‘Focus en crisis zorgden ervoor dat het maken van de juiste stappen wat meer tijd vergden dan gewenst. Maar met het live gaan van de vernieuwde website westfriesezaken.nl, is het platform meteen zichtbaar en actief voor de ondernemers!’

Naast het magazine en de website, wordt er een redactionele en een commerciële nieuwsbrief uitgegeven. Tevens is Westfriese Zaken actief op social media! Volg jij ons al?