Westfries Golftoernooi voor Business & Pleasure

We zijn samen hartstikke sterk en succesvol, maar onderling mogen we elkaar best wat vaker opzoeken. Zo organiseerden we al ALV 2.0 met drie verenigingen en daar komt nu iets bij. Op vrijdag 13 september houden we, samen met de HOC, een golftoernooi op de golfbaan van Westwoud.

Het HOC golftoernooi is al sinds 2012 een begrip in de regio. Vooral geliefd onder ondernemers die privé ook vaker op de golfbaan te vinden zijn en die zo collega-ondernemers willen uitdagen. Het evenement verdient het echter om méér sportievelingen op de been (en baan) te krijgen. Daarom trekken we als WBG samen met de HOC op om het toernooi groter te maken en zo alle aangesloten verenigingen te betrekken bij hét sportieve business evenement van de regio. Dit is meteen een manier om nieuwe leden kennis te laten maken met ondernemend Westfriesland.

Toernooi én clinic

Als vanouds combineren we tijdens het evenement een toernooi voor GVB- houders met clinics voor nieuwe spelers. Zo heeft iedereen een uitdaging op niveau. Het programma is van 13.30 tot 19.00 uur, inclusief een gezamenlijk diner. En uiteraard volgt aansluitend de traditionele netwerkborrel én de prijsuitreiking voor het toernooi, maar óók voor de clinic. Verder voegen we wat nieuwe elementen toe, maar die houden we nog even voor onszelf.

Ook voor niet-leden

Tijdens het Golftoernooi combineren we business met pleasure, waarbij het tijdens het golfen natuurlijk vooral draait om de sport. Verder is het evenement bij uitstek een relatiedag voor bestaande, maar ook nieuwe leden van de onder nemersverenigingen die aangesloten zijn bij de WBG. Bij het aanmelden voor het toernooi kun je je meteen aansluiten bij de lokale ondernemersvereniging. Dan krijg je in 2024 het lidmaatschap gratis. Pas in 2025 betaal je contributie voor de vereniging én tegelij kertijd de bijdrage voor de WBG. Dat maakt het een hele mooie manier om te netwerken in de breedste zin van het woord. Zo verbinden we leden, verenigingen én liefhebbers van de sport in één evenement. Zo sportief ondernemen wij in Westfriesland.

Zien we je 13 september in Westwoud? Meld je aan via tinyurl.com/Westfriesland-Golftoernooi